A tizenöt éves ifj. Szuhai Gyula megnyerte a 145 cm-t

Hírek

Húsvét szombat kora délutánján rendezték a bábolnai Grand Prix forduló 145 cm-es kvalifikációs versenyszámát. Németh Zoltán nemzetközi pályaépítő által épített pályáját három lovas tudta hibapont nélkül teljesíteni. A győzelmet és az első helyezettnek járó kupát ifj. Szuhai Gyula szerezte meg, aki Perthy Jacksonnal a B fázis leggyorsabb hibátlanját lovagolta.

Második helyen az Évadnyitó Bábolnai nagydíj győztes párosa, a Cseszterlint lovasklub lovasnője, Kalán Eszter Gareza páros végzett, megelőzve a diósgyőri, még csak 12 éves Szuhai Rodrigot és lovát, Jayjayt. A 145 cm-es versenyszám további helyein a négy hibapontos lovasok végeztek, akik között az idő döntött. A DEAC színeiben versenyző, ifj. Szabó Gábor lett a negyedik, ötödik a pénteki nyerő, ácsi, Szentirmai Péter, hatodik az új klubjában, a DVTK színeiben versenyző, Vándor Zsófia.

A szombati 135 cm-es, hiba-idős versenyszámban ma is Kiss Dominika Spartacus páros volt a legjobb, így övék lett a győzelem, megelőzve a román színekben versenyző, Zárug Gyulát és a pej, Confidencet.

Harmadik a Sumi Equi-Sport Kft. lovasa, Varga Balázs lett saját tenyésztésű lovával, Jailbirddel. A fiatal lovas kategóriában két hibátlan teljesítményt láthatott a bábolnai közönség, győzött a Cseszterlint lovasklub színeiben versenyző Ferencz Dalma Mercedes és Corrada, míg második a diósgyőri színekben induló, Lukács Loren és Centadella PSZ.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Last modified: 2022-04-16