Fergeteges összevetés után Gubicza Dorottyáé a gyermek Fedettpályás döntő

Hírek

Díjugrató sportunk fejlődését mutatja, hogy a Fedettpályás döntők indulása óta a gyermek korosztály résztvevőinek létszáma 2022-re megduplázódott. Szilvásváradon a 115 cm-es gyermek döntő végén, kilenc tiszta hibátlan lovas várta a mindent eldöntő összevetést. Egy páratlanul izgalmas verseny után, Varga Zoltán tanítványa, Gubicza Dorottya és belga tenyésztésű, sárga pónija, Quint Van De Groenheuvel érte el a leggyorsabb teljesítményt és nyerte meg a fedettpályás döntőt.

Az összevetés első indulójaként, Baumann Bori tanítványaként, a prosperes, Kiss Johanna Janka Diabolóval szűk fordulóinak köszönhetően az ezüstérmet tudta megszerezni, megelőzve a a gyermek válogatott tagját, Sáli Csengét és Jácintot.

A nyergesújfalusi, Öregkő lovasegyesület lovasnője, Krepcsik Lara és Hermitage De La Motte lett a negyedik, ötödik Vincze Cintia tanítványa, Zsargó-Ágotai Fanni, hatodik Szikszai Military SE lovasnője, Horváth Katica Mária, hetedik Petes Maja, nyolcadik a Talent program lovasa, Nagy Nóra Jázmin.

 

Fotó: Császár Kristóf, Császár Fotó

Last modified: 2022-03-27