Tripláztak a Szuhai fivérek 130 centiméteren a Nemzeti Lovardában

Hírek

A pénteki versenynapon estig zajlott a verseny a Nemzeti Lovarda nagy fedelesében.

A nap első, 100 centiméteres magasságon zajló nyitott versenyszámában ismét a Pasaréti Honvéd Lovas SE versenyzője, Török Fanni és Chicos Flight szerezték meg az elsőséget, Kovács-Schmidt Brigitta és Gubi (Colonado Lovasiskola SE) a második helyen végzett, az Agropoint LKSE párosa, Karsai Norbert és Desperada FC pedig a harmadik helyen zárta a számot.

700 100ny Torok Fanni Chicos Flight 2

Az ötéves lovak mezőnyében Pusztai Zsuzsanna ménjét, Let’s Win TN-t Eszes Ferenc lovagolta az első helyre, második lett a csütörtöki nap győztes párosa, Faluhelyi Ádám és Struppi, harmadik pedig Burucs Borbála és Katerina PSZ.

5eves Eszes Ferenc Lets Win TN

A hatéves lovak 110 centiméteres versenyszámában Faluhelyi Ádám és Cordiss megőrizte csütörtöki vezető pozícióját és a pénteki napot is győzelemmel zárták. A második és harmadik helyet ifj. Szabó Gábor szerezte meg Cornetto Z és Xixo Borgia nevű lovaival.

6eves Faluhelyi Adam Cordiss

120 centiméteren Németh Viktória és Rádiháza Görögtánc mutatta be a leggyorsabb hibátlant, Sallai Nóra Alexandra és Caro csak néhány századmásodperccel csúsztak a második helyre, megelőzve az equestes Szekeres Ágotát és Equest Balou Belle nevű kancáját.

120ny Nemeth Viktoria Radihaza Gorogtanc

A nap záró versenyszámában 130 centiméteren a diósgyőri Szuhai fiúk hódították meg a dobogót. Szuhai Rodrigó és Casalido lett a versenyszám győztese, ifj. Szuhai Gyula 2020 legeredményesebb gyermek díjugratója pedig a második és harmadik helyezést szerezte meg Emerangelo Z, illetve Perthy Jackson nyergében.

130ny Szuhai Rodrigo Casalido

Fotó: Tokodi Tícia/Tic photo

Forrás: RiderLine

Last modified: 2021-02-15