TÉCSY ATTILA A SILVER, JAROSLAW SKRZYCZYNKSKI PEDIG A BRONZE TOUR LEGJOBBJA

Hírek

A CSI**-W Budapest Díjugrató Világkupa második napja az U25 versenyszámmal vette kezdetét. Fiatal lovasaink remekül szerepeltek, az első három helyen hazai versenyző vehette át a gyönyörű, külön erre az alkalomra készült plakettet.

Kiss Dominika lett az első Dyrával, megelőzve a tegnapi helyezését megismétlő Vincze Imrét, és a Silver Tour pénteki győztesét, Kiss Lizannát.

Román versenyző végzett a negyedik helyen Damian Cojocariu személyében, ötödiken pedig Ferencz Dalma Mercédesz, majd a hatodikon Szabó Virág.

A nyitott versenyszámmal folytatódott a második versenynap, ahol Daniel Ionut Bucur volt a leggyorsabb, maga mögé utasítva tegnapi vetélytársát, Hegedüs Kristófot, és Fábiáncsics Gábort.

Negyedik és ötödiken helyen szintén a Fábiáncsics Horses SE versenyzői, Faluhelyi Ádám és Lehotai Máté végeztek.

A kétcsillagos Bronze Tour versenyszámban lengyel győzelem született, Olimpic Star nevű lovával Jaroslaw Skrzyczynkski volt a legjobb Horváth Balázs és Czékus Zoltán előtt.

Negyedik helyen a péntekihez hasonlóan a Faluhelyi Ádám – Noblesse VD Donkhoeve páros végzett, megelőzve két hazai fiatal tehetségünket, Mészáros Marcellt és Reisz Pannát. Hetedik lett Szotyori Nagy Kristóf és Horze Cyam Carlsson, nyolcadik pedig Mráz Tamás.

Silver Tour már 140 centiméteres magasságon zajlott, ahol Técsy Attila az utolsó pillanatban vette át a vezetést Nikidam Breaker nevű lovával, a sokáig élen álló Szabó-Máriás Sárától. A Gold Tour pénteki győztese, Gerfried Puck végzett a harmadik helyen, megelőzve a lengyel Przemyslaw Konopackit.

Ma is hibátlanul lovagolt még ifj. Máté István, aki ezzel az ötödik helyezettnek járó díjat vihette haza Andrej Holly és Jörne Sprehe előtt. 2019 magyar bajnoka, Vándor Zsófia ebben a számban nyolcadik lett fiatal lovával, Leopard of Balmorreral, de még láthatjuk a világkupa pontot adó versenyszámban is másik lovával, Quintussal.

Tovább a részletes eredménylistákra >>

A verseny vasárnap délelőtt 9 órakor a Bronze Tour döntőjével veszi kezdetét. Tovább a részletes programra >>

A verseny zárt kapuk mögött, a nézőközönség kizárásával zajlik. A verseny élő közvetítése megtekinthető a következő oldalakon:

Járványvédelmi intézkedések a CSI**W Díjugrató Világkupán >>

Fotó: Hajdu Krisztina – Lovasfotó.hu

Last modified: 2020-12-01