Alasztics Alíz a csehországi CSIO Nagydíj győztese

Hírek

Pénteki Nemzetek Díjak után, az egyéni versenyszámokkal folytatódott a Prágához közeli Zduchovicében a CSIO verseny.

A magyar utánpótlás válogatott az erős mezőnyben folytatta kimagasló teljesítményét. Az ifjúsági nagydíjban három lovasunk is bejutott az összevetésbe, Janik Anna Cash-el és Kiss Lizanna Gina Rosinával a helyezettek között végzett.

A szabadtéri szezon kezdete óta, határainkon belül bomba formában versenyző, Alasztics Aliz és Concordia HB folytatta menetelését, ezúttal a nemzetközi porondon is. Pirik Zsolt tanítványa, pej kancájával az ifjúsági Nagydíj összevetésében hibátlanul lovagolt és a leggyorsabb idővel megnyerte a az év eddigi legrangosabb nemzetközi utánpótlás versenyét.

A gyermek csapatunk a Nemzetek Díja harmadik helyezése után is hozta az eredményeket , hiszen még a szombati napon, ifj. Szuhai Gyula Chacco Boy-jal megnyerte a gyermek nagykört, akik csütörtökön kvalifikációban korábban másodikok lettek. A csehországi CSIO gyermek Nagydíjában is felállhattak az eredményhirdetésre magyar lovasok, hiszen Füzér Gábor tanítványa Kiss Maja Quipara Z-el ötödik, ifj. Szuhai Gyula Chacco-Boyjal a hatodik helyen zártak.

Last modified: 2020-08-16