Decemberi talent díjugrató edzőtábor

Hírek

A díjugratók III-V. korcsoportjának az idei utolsó edzőtáborát december 10-12-én a Nemzeti Lovardában tartottuk -John Ledingham nélkül.

Az elmúlt években hozzászoktunk a rögtönzésekhez, így a hírre, hogy a vezető edzőnk karanténba került Skóciában és nem fog tudni Magyarországra utazni, gyorsan átszerveztük a hétvégi programot.
Az új felállás szerint a pénteki edzéseket Kafka Zsófia kezdte meg a csoporttal. Idomító feladatokkal kezdtek kettes csoportokban, majd a John által küldött díjlovagló programot lovagolták egyénileg. Az idomító feladatokkal kapcsolatban kaptak a lovasok “házi feladatot”, a februári edzőtáborban pedig visszatérünk a díjlovagló programra is.
Szombaton cavaletti munka, vasárnap pályaugratás volt a feladat.
Stróbl Dorottya, Janik Attila, Horváth Balázs és ifj. Kövy András tartották az ugró edzéseket.
Dr. Viczena Bettina, állatorvos és Janik Attila voltak az előadóink, Varnyú Lilla sportpszichológia foglalkozást, Nagy Vivi pedig lóápolás, istálló munka témakörben tartott gyakorlati foglalkozást a lovasainknak.
Az edzőtábor nagyon jó hangulatban telt, legközelebb január végén az ugrónap során találkozunk újra, addig jó pihenést és töltődést az egész csapatnak!

Last modified: 2021-12-14