Jelmezes versenyszámmal köszöntötték a Mikulást Balatonvilágoson

Hírek

A balatonvilágosi országos fedettpályás verseny harmadik napján, december 6-án a 90 cm-es versenyszámban, ötletes jelmezekkel lovagolták le a pályákat a lovasok.

A zártkapus versenyt az online térben lehetett igazán élvezni, ahol az ideális idővel elbírált versenyszámot, a Mikulásnak öltözött, Délceg Diána Zita nyerte meg Kisbéri Ciklámen nevű lovával.

A pénteki legmagasabb 130 cm-es, hiba-idős számot, Szikszai Lajos lovasa, Boda Csenge nyerte meg Laurence-el, megelőzve a Komárom-Esztergom megyei Öregkő Lovas Egyesület lovasnőjét, Holdampf Renátát, megelőzve az ifjúsági válogatott tagját, Tóth Balázst.

A szombati nagykörben szerb győzelem született, Anja Zlokolica lett az első Halley nyergében, megelőzve a Varázs-Ló Egyesület lovasát, Kajtár Ákost és BB Arnoldot és a jó formában lévő Inshallah G nyergében Holdampf Renátát.

A vasárnapi, 135 cm-es versenyszámban két lovas tudta hibapont nélkül lelovagolni Németh Zoltán pályaépítő pályáját. Az összevetés után hazai győzelem született, a Pulai Lovascentrum lovasa, ifj. Kövy András Faquitol S -el lett az első, megelőzve a pénteki győztes párost, Boda Csengét és Laurencet és az alappályán négy hibaponttal célba érő, Búza Patrik Zoltán és a sárga Hunter Dadero Z-t.

A vírushelyzet ellenére közel harminc díjugrató versenynappal zárta a 2020-as évet országunk egyik legnépszerűbb versenyhelyszíne, a Pulai Lovascentrum. Folytatás Balatonvilágoson 2021-ben!

 

Fotó: www.petronellafoto.com

facebook.com/PetronellaFoto

Last modified: 2020-12-07