Bajnokok a startnál Kaposváron

Hírek

A kaposvári Pannon Lovasakadémia fedeles csarnokában folytatódik a kiemelt versenyek sorozata a 2020/2021-es fedettpályás szezonban. Magyaroroszágon amióta fedettpályán díjugrató versenyt rendeznek szünet nélkül, ahol Kaposvár mindig szerepet kapott. Idén sincs változás, november 13-15 között rendezik kiemelt pénzdíjért a fedettpályás szezon második versenyét. A verseny igazgatója, Halas Áron, a versenybíróság elnöke Dr. Szabó Csaba, a stílusbíró Sáli Gábor, míg a pályaépítő a horvát, Eduard Petrovic.

Péntektől vasárnapig harminc versenyszámot írtak ki, a csúcspont a vasárnapi 140 cm-es, összevetéses szám lesz, ahova nevezett a 2020-as FIAT felnőtt országos bajnokság győztese, a kiskunhalasi Fazekas István és a fiatal lovas országos bajnok, az idén parádés szabadtéri szezont lovagló, Pirik Farmos Alasztics Aliz is.

A versenyről élő közvetítés a http://www.lovasakademia.hu/ oldalon.

 

Az Alföld sem marad díjugrató verseny nélkül, hiszen az Airvent Lovasklub fedeles lovardájában háromnapos országos díjugrató versenyt rendeznek.

Élő közvetítés: Pataki Ménes applikáció

 

Kérjük a versenyeken résztvevőket, hogy ne megszokásból induljanak el, hanem alaposan olvassák el a zártkapus díjugrató versenyeken való részvétel szabályzatát, hiszen annak betartása az alapfeltétele, hogy versenyt lehessen rendezni. Kérjük a hozzátartozókat, lótulajdonosokat, kísérőket, hogy semmiképp ne induljanak el a versenyekre, hiszen a lelátók le lesznek zárva és a hideg időjárás ellenére semmilyen beltéri helységben nem lehet tartózkodni.

A fedettpályás szezon minden további versenyén lesz online közvetítés, ahol mindenki kényelmesen figyelemmel tudja kísérni a versenyek összes startját.

 

Zárkapus díjugrató versenyek alapszabályai

Last modified: 2020-11-12