Zárug Annamária Coolmannel megnyerte a csütörtöki nagydíjat

Hírek

Szokatlan időpontban, keddtől csütörtökig rendeztek országos díjugrató versenyt versenyt lovas történelmünk  bölcsőjében,  Bábolnán. A verseny legmagasabb száma, a hét negyedik napjára került, így a csütörtöki nagydíj elnevezést kapta. Fodor István által épített, 135 cm-es alappályát, három lovas tudta hiba nélkül lelovagolni. Az első helyet az összevetés egyetlen hibátlanja Díva Sportklub lovasnője, Zárug Annamária szerezte meg, Coolman nyergében, megelőzve az ifjúsági országos bajnok, champion Agro Graf Kft. színeiben lovagló Gráf Edinát és lovát, Qui De Ganadot.

Szentirmai Péter győzelmi sorozata ezúttal Bábolnán megszakadt, most meg kellett elégednie a harmadik és negyedik helyekkel, Conor Pass és Expressz nyergében. A csütörtöki nagydíj ötödik helyezettje Szotyori Nagy Kristóf lett Horze Cym Carlsonnal, míg hatodik Cser Attila Sifuval.

A keddi és szerdai legmagasabb, 13O cm-es számot egyaránt a BL Armentum lovasa, ifj. Szikszai Lajos nyerte Elsa Campari nevű kancájával.

Bábolnán a folytatásra már nem kell sokat várni, hiszen július 9-12 között rendezik meg a Grand Prix sorozat második állomását.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu

Last modified: 2020-07-03