TALENT PROGRAM FELVÉTELI VIZSGAKIÍRÁS 2018/2019 SZEZON

Idén újra felvételt hirdet a Talent Program!Ugró jelentkezési lap

A felvételi vizsga időpontja, helyszíne: 2018. október 20., Bábolna.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 30.

A felvételi vizsgát sikeresen teljesítő lovasok gyakorlati képzésen és elméleti oktatáson vesznek részt a Talent Program által szervezett edzőtáborok keretein belül.

Az edzőtáborokat elismert hazai és nemzetközi edzők tartják, az elméleti oktatás célja pedig a lovas műveltség sokoldalú fejlesztése.

A Program a verseny korosztályok közötti váltást igyekszik zökkenőmentesebbé tenni, illetve a tehetséges, szorgalmas, a lovassport irányába elhivatott fiatal versenyzőket az utánpótlás válogatott erősítése mellett az élsport irányába igyekszik terelni.

A záróvizsgát sikeresen teljesítő lovasok Nemzeti -, illetve Nemzetközi Talent minősítéssel végezhetnek.

A Nemzeti Talentek a korosztályos országos bajnokságon való részvételhez nyernek támogatottságot, a Nemzetközi Talentek pedig az utánpótlás szövetségi kapitány által kijelölt nemzetközi versenyekhez nyernek el jelentős összegű támogatásokat.

A Talent Program résztvevői évről-évre bizonyították szorgalmukat és tehetségüket. Eredményeikkel méltón képviselték a hazai lovassportot a nemzetközi mezőnyben is.

Légy te is tagja ennek a csapatnak! Jelentkezz a Talent Program lovasai közé!

A jelentkezési lapokat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. , illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címekre várjuk 2018 szeptember 30-ig. A vizsgára való jelentkezésről visszaigazoló e-mailt kapnak a jelentkezők.

A jelentkezés feltételei az alábbi táblázatban kerültek összegzésre.

Az érdeklődők a Talent Program Facebook oldalán tájékozódhatnak az aktuális eseményekről.

A Szabályzat az alábbi linken olvasható: http://www.dijlovasok.hu/dokumentum/Talent/2017/Talent_szabalyzat.pdf

A jelentkezési lapok, illetve a szakágankénti vizsgakiírások a szakágak weboldalán olvashatók.

Jelentkezési feltételek

Ugró jelentkezési lap