Baumann Bori nyerte az amatőr bajnokságot

A Fiat Díjugrató Országos Bajnokság vasárnapi napja az amatőr lovasok 125-130 centiméterre kiírt fináléjával vette kezdetét. Hat lovas várta hibapont nélkül a döntőt, de közülük csak négyen tudták verőhiba nélkül teljesíteni a versenyszámot, ezzel megszerezve a tripla nullát, egyben az esélyt a bajnoki címre.

Az összevetésben utolsóként induló Baumann Bori tudatos lovaglással átvette a vezetést, így kiérdemelve az aranyérmet az amatőrök között. A Prosper Lovasklub versenyzője Donaldot lovagolta a döntőben.

PC-baumann bori

A kétszeres ezüstérmes Bozsóky Zsófia is hibátlanul lovagolt az összevetésben, de lassabb idővel ért célba, így a dobogó második fokára állhatott fel immár harmadik alkalommal.

PC-bozsóky

A korábbi aranyérmes Márki Zoltán H-CSR Centerrel egy biztos hibátlan lovaglással harmadik helyen végzett a bajnokságban.

PC-márki

Negyedik lett Sarkadi Petra és Bognár Tingli Tangli, ötödik helyen pedig egy hibaponttal holtversenyben Petrovics Fanni és Rajnaki Csilla végeztek.

Hetedik helyen is holtverseny született, a korábban verőhibát vétő, de a döntőben hibátlan Nagy Attila és Dr. Start Róbert között.

PC-3369

A hírt, a Magyar LovasSzövetség médiapartnere, a RiderLine készítette.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfotot.hu