Kollár Péteré a VIP Tour döntője

Ifj. Szabó Gábor ismét első

A győztes széria most sem szakadt meg, hiszen negyedik startját váltotta győzelemre Ifj. Szabó Gábor. Ezúttal a 120 centiméteres Bronze Tourban remekelt szürke ménjével, Timpex Emlékkel. A tegnapi napon negyedik helyen végzett páros, Márki Zoltán és Hedda ezúttal a második helyet tudták megszerezni. A korábban szintén helyezett Cser Attila és For Magic végeztek a harmadik helyen.

700szabogabortimpexemlek

Kollár Péter volt a leggyorsabb a VIP Tour döntőjében

A VIP Tour 115 centiméteres fináléjában 24 lovas mérte össze tudását, akik közül kilencen tudták hiba nélkül teljesíteni a Karádi László által épített alappályát és összevetést egyaránt.

Közülük is a leggyorsabb a mindhárom napon hibátlanul lovagló Kollár Péter volt tíz éves sárga kancájával, Freyaval. Bölecz Virág is egyenletes teljesítmény nyújtott a hétvégén, hiszen az elődöntőkben elért dobogós helyezései után, most a döntőben is sikerült a második helyet elcsípnie Filiberttel. Harmadik helyen századmásodpercekkel lemaradva végzett Oláh Szabolcs és Eclipse.

700kollarpeterfreyas

A versenyszám további helyezéseit is magyar lovasok tudták megszerezni, ugyanis Szekeres Ágota negyedik, Unger Jázmin ötödik, Mezei Orsolya pedig hatodik lett a döntőben.

Magyar tenyésztésű lovak a 6-7 éves lovak versenyszámának dobogóján

Nem okozott meglepetést a 6-7 éves lovak versenyszámának végeredménye sem, hiszen az első nap győztes párosa, Máriás Sára és saját tenyésztésű kancája, Medáll most sem tudtak hibázni, így villámgyors lovaglással ismét elhozták az első helyezettnek járó serleget. Az utolsóként induló Técsy Attila végzett a második helyen, a Vincze László által tenyésztett pej ménnel, El Capitannal. Az Airvent Lovasklub színeiben versenyző Horváth Balázs lett a harmadik a Pataki Ménes saját tenyésztésű fiatal lovával, PM Banderas-szal.

700mariassara

A hírt a Magyar Lovas Szövetség médiapartnere, a Riderline készítette.

Fotó: Tokodi Tícia / Tic Photo