Ifj. Szabó Gábor már harmadik győzelménél tart a Gróf Széchenyi István Emlékversenyen

Második napjával folytatódott a Gróf Széchenyi István Emlékverseny, ahol 110 centimétertől 140 centiméteres magasságig mérték össze tudásukat a lovasok. A Karádi László nemzetközi pályaépítő által tervezett pályákon egytől-egyig kiváló lovaglásokat láthattak a kilátogató nézők. A siker ezúttal sem maradt el, hiszen az öt versenyszámból négy esetében magyar győzelem született, amelyből hármat a nyíregyházi Timpex ménes által tenyészett lóval értek el.

Szlovák győzelem a VIP Tourban

A 110 centiméteren megrendezett VIP Tourban egy szlovák lovas hölgy bizonyult a leggyorsabbnak, mégpedig Katarina Brhlova, aki 23,05 századmásodperc alatt teljesítette a kétfázisos versenyszámot.

Második helyen végzett a tegnapi nap harmadik helyezett párosa, Bölecz Virág és Filibert. Kollár Péter javított, ezúttal a harmadik helyre tudott belovagolni Freya S-sel.

700brhlovakatarina

Magyar lovasok állhattak a Bronze Tour képzeletbeli dobogójára

Rendkívül izgalmas versenyt láthattak a nézők a Bronze Tour 120 centiméteres versenyszámában. A Karádi László által épített tizenegy ugrásos pályát mindössze egy tucat lovas tudta hibátlanul teljesíteni.

Közülük is a leggyorsabb a tegnapi nap Silver Tourjának ezüstérmese, Szotyori Nagy Kristóf, aki ezúttal egy aranyat zsebelhetett be. Lova a 8 éves pej kanca, Timpex Gótika.

Második és harmadik helyen két hölgy lovast üdvözölhettünk, Borbás Ildikó Fantát lovagolva lett második, szoros versenyben megelőzve a Blaskó Nikolett Armagedon S párost.

700szotyori

Máriás Sára az U25 kategória legjobbja

Az U25-ös versenyszám 130 centiméteres pályája nem okozott gondot fiatal lovasainknak. Máriás Sára ezúttal is feladta a leckét a mezőnynek, hiszen több mint 4 másodperc előnnyel ért célba Cantus Clay-jel a második helyezett Willi Fischer-hez képest. Harmadik helyen az édesapja által felkészített Szladek Máté végzett Bherna nevű lovával.

700marias-sara

Ifj. Szabó Gábor nem talált legyőzőre a Silver Tourban sem

Ifj. Szabó Gábornak jól indult a hétvégéje, hiszen a tegnapi Gold Tour győzelme után, most a Silver Tourban is egy első helyet vihetett haza. Lova ezúttal Timpex Fényév volt. Második helyen a tavalyi év amatőr bajnoka, Bandi Zsanett ért célba Ploonát lovagolva. Harmadik helyen pedig a szlovák színekben induló Radovan Sillo végzett.

700szabo-fenyev

Ifj. Szabó Gábor duplázott a Gould Tourban

A verseny harmadik győzelmét tudhatja magáénak Ifj. Szabó Gábor, aki a tegnapi eredményét megismételve ezúttal is az első helyet tudta megszerezni a Timpex Bölcsésszel a Gold Tourban. A

tegnapi harmadik helyezett páros, Constantin Cojocariu és Lancor lett a második. Harmadik helyen pedig a felnőtt magyar bajnokságban bronzérmes Reischl Márton végzett pej herétjével, Latinoval.

700szabo-bolcsesz

A hírt a Magyar Lovas Szövetség médiapartnere, a RiderLine készítette.

Fotó: Hajdu Krisztina, Lovasfoto.hu