Indul a steward képzés!

Az idei évtől a Magyar Lovas Szövetség díjugrató szakága nemzeti steward képzést indít, és ennek megfelelően nemzeti steward listát szerkeszt. A pozíció után érdeklődő versenybírók az alábbi követelményeknek megfelelve, a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével vehetnek részt a 2018.03.25-én Budapesten, a Nemzeti Lovardában tartandó képzésen. A jelentkezési határidő 2018.02.11-e. Minden Steward 1 és Steward 2 pozícióra jelentkezőnek kötelező megírnia egy “beugró” tesztet, amit az általa választott (02.13 v 02.25) bírói képzés után tehet meg. Ezen a teszten minimum 80%-ot kell elérni a steward továbbképzésen való részvételhez. 

A továbbképzésen a jelentkezők az előadások meghallgatása után, írásban és szóban is vizsgáznak. Ezek pozitív elbírálása után kerülhet fel a jelentkező bíró a Nemzeti Steward Listára. 
A Kiemelt Steward listára kerüléshez a jelentkezési lap kitöltésével és a feltételek teljesítésével lehet pályázni. Ezen bíróinknak vizsgázni nem kell, hiszen az FEI-nél ezt már megtették, de természetesen, számukra is nyitott a továbbképzés látogatása.
Az erkölcsi bizonyítványokat mindenképpen a steward tanfolyamot megelőzően kell bemutatni, személyesen, e-mailben, postán, de legkésőbb a helyszínen kötelező. (Az erkölcsi bizonyítványt Budapesten személyesen azonnal kiadják, de kérhető ügyfélkapun, levélben, telefonon és postán is. Minden esetben díjmentes. Bővebb információ: http://officina.hu/belfoeld/32-erkolcsi-bizonyitvany-igenylese-ara-hatosagi-erkolcsi-bizonyitvany)

Jelentkezni a kitöltött jelentkezési lappal az alábbi e-mail címen lehet:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 Steward jelentkezési feltételek

 Nemzeti steward I-es jelentkezési lap

Nemzeti steward II-es jelentkezési lap

Kiemelt nemzeti steward jelentkezési lap