Fedettpályás döntő 2017

Csütörtökön 10 órától az 5 éves lovak versenyével, tizenhetedik alkalommal kezdetét veszi díjugrató fedettpályás döntőnk. A négy napos versenyen nyolc kategóriában hirdetnek győztest. A döntő összdíjazása 3 és fél millió Forint.

fedhort

A pályaépítő Erdélyi Magdolna, a versenybíróság elnöke Schlezák Melinda,  a stílusbírók Stróbl Dorottya és Szebényi Dániel. A helyszín első alkalommal Hortobágy, aki így bekerül abba a szűk versenyrendezői körbe, Kaposvár és a Nemzeti Lovarda után, akik szabadtéren és csarnokban  is megrendezhették a díjugrató sport legrangosabb nemzeti versenyeit. A Mátai Ménes versenypályáján harminc éve, 1987-ben és húsz éve, 1997-ben volt helyszíne a szabadtéri országos bajnokságnak.

matai

A fedettpályás döntő  legnépesebb mezőnye idén is a péntek esti, 18 órakor kezdődő amatőr kategóriában áll össze, de a legmagasabb pályák  természetesen a felnőtt kategóriában lesznek, ahol több korábbi győztes és helyezett is nyeregbe száll. A lovak fináléja szombat délután, a lovasoké pedig vasárnap kerülnek lebonyolításra.  A rendezőség péntek este mindenkit szeretettel vár egy közös vacsorára a rendezvénysátorban, ahol megemlékezünk kilencszeres magyar bajnokunkról, Ákos Ajtonyról.

20110

A teljes versenyt a RiderLine Online Tv élőben közvetíti!

riderline

Talent edzőtábor Balatonvilágos

Pènteken kezdôdött Balatonvilàgoson ifj.Kövy Andràs utànpòtlàs szövetsègi kapitàny vezetèsèvel a harmadik díjugratò edzôtàbor a Talent Program lovasai rèszère.
 
vilagos
A hàrom napos edzôtàbor soràn àllatorvosi, pàlyaèpítôi elôadàst hallgat a díjugratòk kèt csoportja, valamint önfejlesztô trèningen vesznek rèszt.
 
edzotabor
 
Ez a felkèszülèsi szezon soràn az utolsò alkalmuk az àprilis 8-ai zàròvizsga ès a fedeles döntô hètvègèjèt megelôzôen.
 
bvilagos

Párizs az Eurosporton

Ma este 22.15-től az Eurosport televíziós csatornán közvetítik a párizsi Grand Palais csarnokból, a CSI***** verseny Nagydíját. Az adás magyar hangja Szebényi Dániel lesz.

9469b55b24bb03f0a120d0a9638c5304

Jó szórakozást!

220px-Eurosport logo.svg

Lovas rendezvények futószalagon

A Nemzeti Ünnepünkön már Szilvásváradon régiós versennyel folytatódott a fedettpályás szezon, a hétvégén pedig kecskeméti Airvent Lovas clubban és a székesfehérvári Kunos Lovardában is rendeznek díjugrató versenyeket. Pilisjászfalun vasárnap az év első rajtengedélyvizsgája lesz, Balatonvilágoson pedig a Talent I-es korcsoport fiatal díjugratóinak folytatódik a munka, ifj. Kövy András utánpótlás szövetségi kapitány vezetésével.

pilisjaszfalu

A Magyar Sportlótenyésztők Országos Egyesületének rendezvénye mellett, ismét szakmai napra kerül sor.

252 tn 238x174 mslt logo 280x185

Pénteken 13 órától a ló stílusbíróknak lesz kötelező továbbképzés, majd vasárnap 9 órától kezdődik a versenybírók, versenyirodák és pályaépítők második továbbképzési lehetősége.

kincsem logo

Alkategóriák