Jönnek a Nemzetek Díják Lamprechtshausenben

A Salzburg melletti Lamprechsthausenban megkezdődött a hagyományos díjugrató utánpótlás CSIO, ahol a hatalmas mezőnyben a magyar válogatott is starthpz áll.

A csütörötöki felvezető napon, a legjobb magyar teljesítményt, az ifjúsági kiskörben Janik Anna érte el, második helyével, Lolly Poppot lovagolva, de korosztály 135 cm-es nagydíj kvalifikációs számában, több mint száz indulóból, Dömse Tamás Conquistadorral ért el kiemelkedőt, szép hibátlannal a nyolcadik helyre lovagolt.

domset

Dömse helyezését másolta le, pár órával később a fiatal lovasok 140 cm-es nyitójában, Európa-bajnokunk, a kiskunhalasi Weinhardt Virág pej kancájával, Chiclanával.

viragcim

A gyermekeknél sem maradtak el a helyezések, a 115 cm-es versenyszámban, második lett Törő Csongor Chacco Boy-jal és hatodik Kiss Lizanna Quipara Z-el.

tcsongor

A verseny legnagyobb érdeklődéssel várt versenyszámai pénteken kerülnek programba, 11.30-kor az ifjúsági, 16.00 órakor a fiatal lovasok Nemzetek Díjai, ahol ifj. Kövy András szövetségi kapitány csapatai már startra készek.

Hajrá magyar díjugrató utánpótlás!

Start-és eredménylisták:

https://www.equi-score.de/index.php?mod=mod_lamprechtshausen2019a